Innovatiehuis_674

LEES VERDER 


Innovatie is er altijd

Elke dag werken wij aan de oplossingen van morgen en overmorgen. Dat wordt ook van ons gevraagd. Innovatie is één de wettelijke taken voor een POI in de WSOB en ook in het Bibliotheek Convenant wordt benadrukt dat de POI’s een spilfunctie hebben in het aanjagen van innovatie. Wij leren door te doen en ook innovatie is een kwestie van doen! 

 

Om je op weg te helpen is het Innovatiehuis Rijnbrink geopend. Het innovatiehuis is de broedplaats voor innovatie! Het is de plek die je verder helpt om kleine en grote ideeën naar een werkende oplossing te krijgen. In het huis vind je alles (bijna alles) op het gebied van Innovatie: kennis, inspiratie, tools, advies en coaching. Al deze onderdelen zijn verspreid over vier 'kamers' en de tuin.


Innovatie is van én voor iedereen

Het Innovatiehuis is van en voor iedereen binnen Rijnbrink.  Als medewerker word je geïnspireerd en gemotiveerd om met innovatie aan de slag te gaan. Ook als je misschien denkt dat het niks voor jou is, dagen wij je uit. Alle teams doorlopen een programma waarin ze actief met innovatie aan de slag gaan. Er is tijd en geld beschikbaar om aan innovatie te besteden. Overleg even met je teamleider hoeveel en schrijf je tijd op code 00035.

 


Innovatiehuis

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...