MUSIDESK


MUSIDESK

 

 


LEES VERDER 

De laatste stukjes repeteren. Je instrument poetsen. Nette kleren aan. Je klaarmaken voor een concert, dát is waar veel muzikanten naar uitkijken. Helaas ziet de wereld er anders uit. Fysiek met elkaar musiceren is niet mogelijk. Ook voor de dienstverlening van Musidesk hebben de coronamaatregelen gevolgen. Zo gaan bijvoorbeeld het Hanzefestival, de jeugdfestivals en de HRFSTWND-concerten niet door. Maar we zitten zeker niet stil! Juist door plannen bij te sturen en te denken vanuit nieuwe kansen, ontstaan er mooie initiatieven. Daarmee willen we orkesten perspectief en muzikaal plezier bieden, totdat we weer samen muziek kunnen maken!

Gratis te downloaden bladmuziek


Verschillende partners componeren en arrangeren in opdracht van Musidesk werken, die gratis van de website te downloaden zijn. Daarbij is er speciale aandacht voor muziek voor kleinere bezettingen, in verschillende niveaus en voor diverse samenstellingen. Bovendien breiden we de fysieke collectie ensemblemuziek behoorlijk uit.

 

Musidesk geeft in 2020 een heel aantal composities cadeau aan haar leden.
RB afbeelding rechts
RB afbeelding rechts COPY
Digitale bladmuziek:
e-Musidesk
 

Digitaal bladmuziek lenen? Vanaf het najaar van 2021 kan het. Een deel van de collectie bladmuziek bieden we dan aan via e-Musidesk. Een handige webapplicatie die de geleende muziekstukken verspreidt naar de leden van de vereniging. Legaal en gemakkelijk! De voorbereidingen treffen we in 2020. In 2021 starten de pilots om met de app aan de slag te gaan.

 

Livestream Fanfare Repertoire- en Netwerkdagen vanuit Studio Rijnbrink 
 

Het gebouw van Rijnbrink wordt eind november omgetoverd tot ‘Studio Musidesk’. De jaarlijkse Fanfare Repertoire- en Netwerkdagen gaan online! Stichting Centrum Repertoire Ontwikkeling Nederland (CRON) organiseert dit tweedaagse congres samen met de Bond voor Orkestdirigenten en Instructeurs (BvOI) en Musidesk. Met een gevarieerd programma vol met reportages met componisten, gesprekken met dirigenten en discussie over de toekomst van de sector is er voor elke kijker wat wils.

logo studio musidesk COPY

Musidesk

7/9
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...